Дамски часовници - Блог

Дамски часовници - Блог

Модните дамски часовници през 2022-2023г. са незаменим стилен аксесоар за всяка жена. Кокетният циферблат в комбинация с елегантна гривна е вече символ на елегантност, която може да внесе разнообразие във всеки аутфит.

В основата на този аксесоар са два ключови компонента-каишка и циферблат. Модните дамски часовници през 2022-2023г. притежават същият ярък акцент като останалите аксесоари, дрехи, обувки, прическа, грим. Говорейки за цветове на циферблата, дизайнерите са го направили не само в класическо черно и бяло. Характерна е ярката палитра от червени , сини, розови, лилави цветове.

Класически цветове и дизайн. В тенденцията са кафяви, бежови и златисти дамски часовници. Подобен елегантен дизайн е подходящ както за ежедневието, така и за излизане. Кожена каишка с изчистен циферблат или метална верижка , съчетана с камъни по циферблата. 

Спортните модели сега се вписват идеално както в ежедневието, така и в офис стила.

Цифрите на циферблата могат да бъдат како класически арабски, така и римски, но не са изключени и вариантите с кристали.

Евтин дамски часовник

Цената на дамския часовник също е определяща за избора , дали да се спрете на евтин вариант или на часовник от по висок клас съответно и на по висока цена. Много често евтините дамски часовници имат добро качество спрямо цената си, а също така са много ефектни, там фантазията на дизайнерите се е развихрила. Ако желаете да имате различен часовник за всеки тоалет заложете на по- евтиният вариант. 

Дамски часовник от висок клас

Модерната съвременна жена държи на своя стил и класа, но не е достатъчно да има вкус само за облеклото си. За да се чувства  винаги една дама красива и обаятелна, тя спазва строги правила и при избора на своите бижута и аксесоари. Този тип жени биха избрали часовник от по -висок клас, с който биха блеснали и със сигурност няма да останат незабелязани.