Дамски евтин часовник с цветя цвят-Горчица


  • Код на продукта:A-0002
  • Наличност:В наличност

  • 29.90 лв
Бърза поръчка без регистрация
Напишете телефона си и ще се свържем с Вас за уточняване на доставката.

Дамски евтин часовник с цветя цвят-Горчица

Характеристики:

  1. Привлекателен дизайн: Часовникът е в горчица жълт цвят, който придава на цялостния му вид яркост и свежест. Циферблатът е декориран с цветя, което му придава женствен и елегантен вид. Индексите на всеки кръгъл час правят часовника още по-лесен за разчитане.

  2. Качествени материали: Каишката е изработена от еко кожа, която е удобна за носене и придава усещане за качество. Жълтият цвят на каишката го прави стилен и модерен аксесоар.

  3. Надеждна батерия: Часовникът е оборудван с батерия AG 4, която осигурява дълъг живот.

  4. Функционалност: С три златисти стрелки, които показват часа, минутата и секундата, часовникът е удобен за използване и предлага точно измерване на времето.

  5. Размери: Диаметърът на циферблата е 3,4 см, а дължината на кожената каишка е 21,4 см, а ширината - 1,4 см, което го прави подходящ за всяка дамска ръка.

Този евтин дамски часовник в цвят горчица е перфектният подарък за всяка жена, която обича да бъде стилна и елегантна. С неговия живописен дизайн и удобство за ежедневно носене, той е идеален за всички поводи. Разнообразете своя стил и бъдете винаги навреме с този чудесен аксесоар на достъпна цена. Стилен и достъпен - идеалният евтин дамски часовник за всеки ден.