За нас

Здравейте, интернет ентусиасти може би си търсите подарък за вас или ваш близък продължавайте да сърфирате в нашият сайт ,тук ще намерите точно това ,което търсите. Последните години интернет пазаруването завладя клиентите то е все по лесно. Защо да се разхождаме докато намерим правилният подарък през студената зима или горещото лято, тук в нашият онлайн магазин има множество подаръци за всеки повод. Ако желаете да разгледате нашите предложения на живо в физическият ни магазин, той е намира в град Варна ул. Д-р Пискюлиев 8 .

Търсете символа с подаръчето  

Да ви разкажем как се стигна то нашият магазин за подаръци. Всичко започна още като завърших средното си образование. Както може би всеки млад човек на тази крехка възраст без никакъв опит , но с блясък в очите, се втурнах в неизвестното ,и запретнах ръкави .Защо точно подаръци за мъже, жени и деца. Подарък се подарява в повечето пъти по добър повод. Спомнете си как чакате нетърпеливо да си получите подаръка ами коледа, един от най красивите празници. Струпаните подаръци под елхата. Децата бягат и нетърпеливо чакат разопаковането на техният подарък. Ето затова реших че искам да продавам подаръци достъпни за всеки. Подаръкът може да е евтин, но когато е от скъп човек той е най хубавият. При нас ще откриете различни подаръци за мъже, жени, дете. Мога да представя примерно един универсален подарък за мъж ,жена или дете. Това са нашите часовници в всякакви форми и цветове кръгли , квадратни златисти и сребристи. Някой от часовниците имат дата, аларма, хронометър, светят те работят с батерия AG 4.Ако сте пък почитател на ретро часовниците имаме джобни и механични часовници. Друг универсален подарък е мъжки портфейл от естествена кожа, както и дамски портфейл от еко кожа или пък висококачествена естествена кожа. Огромният ни асортимент е впечатляващ, мъжки и дамски колани от естествена кожа с катарами автоматични(подходящи за панталон примерно за абитуриентска, сватба или друг официален повод),лесни за употреба или класическите катарами с езиче(подходящи за дънки),в кутия за подарък. Чанта или раница кое е по-доброто решение за подарък ,ние решихме да заложим на по универсалното раница. Удобна, модерна и елегантна. Тук при нас ще намерите подарък  с камъни на SWAROVSKI за вашата приятелка, майка, баба, шефка или колежка.

 Ние сме малка семейна фирма ,специализирана и насочена  в продажбите на бижута, часовници, аксесоари, подаръци и др. Усърдният ни труд, упоритостта, с която работим и коректността към нашите клиенти ни помогнаха да сме повече от 15 години на пазара. Стремим се да отговорим на всеки вкус с изключително голяма гама от продукти, които предлагаме. В сайт ще откриете много идеи за подаръци, за всяка възраст и всеки повод. Всеки път когато разглеждате сайта ни той ще ви изглежда различен, защото постоянно включваме нови, уникални продукти. 

Може да се свържете с нас на тел:0889/889-815   за поръчки.

Изпращаме по еконт и спийди с наложен платеж.