Условия за ползване

Общи условия за ползване

  Тази уеб страница (наречена „САЙТ“) е администрирана от „Кателиев-1 ООД” със седалище в България, регистрирана в Търговския Регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 205623131 Използването на този сайт и регистрирането на поръчка чрез него, се счита за съгласие с посочените условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля, не използвайте този уеб сайт! „Кателиев-1 ООД”  си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта. 

 ОБЩИ УСЛОВИЯ

„Катрин” е уебсайт – за продажба и доставка на публикуваните в него стоки, от името на „Кателиев-1 ООД”.

Публикуването на този сайт има смисъл на публична покана за сключването на търговска сделка за покупка на артикули от „Кателиев-1 ООД”.

„Кателиев-1 ООД” има право да променя цените на предлаганите стоки по собствена преценка, без предварително уведомяване. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката на желаната стока.

При липса на складова наличност от заявената стока „Кателиев-1 ООД” в рамките на три работни дни след получаване на заявлението за покупка, уведомява Клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефон.

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката „Кателиев-1 ООД” не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане от „Кателиев-1 ООД” чрез сайта„ Катрин”  на заявлението за покупка, попълнено правилно от Клиента

„Кателиев-1 ООД” се задължава след получаване на заявление от Клиента, да му достави желаната стока или да информира Клиента за други обстоятелства, относно заявката му.

„Кателиев-1 ООД”  не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни и/или непълни данни в направена поръчка.

„Кателиев-1 ООД” не носи отговорност за допуснати неточности в публикуваната на сайта информация. Възможни са корекции на цените, както и промяна в дизайна на продуктите.

Публикуваната на сайта информация за размери и съответствия трябва да се тълкува като ориентировъчна„Кателиев-1 ООД” допуска наличието на разминавания между обявените и действителните размери, за което не носи отговорност.

Всички обявени цени са в български левове с включен ДДС.

 

НАЧИНИ НА ПОКУПКА

Поръчките в „Кателиев-1 ООД” могат да се направят онлайн от „Катрин”  по телефон или чрез директно закупуване от магазина ни на ул. Д-р Пискюлиев 8 .

1. Онлайн поръчки - при този вариант може да поръчате като "гост" или първо като се регистрирате като "Потребител". Регистрирания потребител има лична сметка (акаунт), чрез която може да следи своите поръчки, оставени коментари, желани продукти и др.

 

ПОРЪЧКА

За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

- име и фамилия

- e-mail

- телефон за връзка

- адрес за досавка

- пощенски код

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници при поръки онлайн, а по телефона само в работни дни от 09:00ч. до 18:00ч. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

 

ЦЕНИ

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате в процеса на поръчка.

Поръчките постъпили в работен ден се изпълняват на следващия работен ден. Поръчките постъпили в Събота или Неделя се изпълняват в Понеделник.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва чрез един от следните начини:

1. Плащане чрез наложен платеж при онлайн поръчки.

 

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

-  Посочили сте грешни или непълни данни за доставка -  имена, адрес, телефон, пощенски код.

-  Възможно е някой от поръчаните продукти да не е наличен, в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка, не по наша вина, (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас за Ваша сметка, докато се свържем с вас.

 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ

Можете да върнете закупените от Вас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

          - Продуктите да са в оригиналната си опаковка

          -  Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

            - Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с вашата поръчка ще получите придружаващ документ - фискален бон при плащане при доставка или фактура по ваше желание)

            - Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката.

 

УСЛОВИЯ ЗА КОПИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

Цялата информация (авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер), публикувана в„ Катрин”  е собственост или са лицензирани от “Кателиев ООД”. Забранява се копирането на текстове от„ Катрин” и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини без писмено съгласие на”Кателиев-1 ООД.