Марков дамски часовник в бяло с цифри Emporio Armani


  • Код на продукта:A-0012
  • Наличност:В наличност

  • 29.90 лв
Бърза поръчка без регистрация
Напишете телефона си и ще се свържем с Вас за уточняване на доставката.

Марков дамски часовник в бяло с цифри Emporio Armani

Запълнете вълшебството на времето с този изключително изтънчен и елегантен дамски часовник, който е истинско произведение на изкуството. Вдъхновен от класическата елегантност и луксозния стил на марката Emporio Armani, този марков реплика часовник не просто отчита времето, а създава вълнуваща хармония между функционалност и изисканост.

Златистият корпус, обгърнат с блестящ оттенък, като слънчеви лъчи, придава на часовника въздушна лекота и изисканост. Той е като малък космически артефакт, който пленява вниманието си с блясъка си и безупречната изработка. Но неговата истинска красота лежи в детайлите.

Кожената лачена каишка в чисто бяло е като нежен плен, който обвива китката с лекота и удобство. Нейният бляскав завършек придава още по-голяма изтънченост на визията на часовника, като я прави идеален аксесоар за всяка дама, която цени елегантността и стила.

Ширината на каишката от 1.7 см е съвършено балансирана, като допринася за изключителната визия и комфорт при носене. Със своите 23 см дължина, този часовник се адаптира към всяка китка, като предоставя перфектно прилягане и усещане за свобода.

Този часовник не е просто аксесоар, той е израз на индивидуалност и стил. Носейки го, вие не само отчитате времето, но и създавате изящна и незабравима визия, която ще остави следа във времето.