Дамски слънчеви очила в червено с широка рамка


  • Код на продукта:DSL-023
  • Наличност:В наличност

    • 25.00 лв

    • 50.00 лвБърза поръчка без регистрация
Напишете телефона си и ще се свържем с Вас за уточняване на доставката.Дамски слънчеви очила в червено с широка рамка

Евтини слънчеви очила в червено с форма на котешко око са идеалният аксесоар, който не само допълва вашата визия, но и ви предлага стил и защита от слънчевите лъчи. С тях ще се чувствате модерни и уверени, където и да отидете, без да ви се налага да инвестирате значителни суми.

Дизайн и рамка

Формата на очилата е котешко око, което придава на визията ви женственост и загадъчност. Червената рамка се отличава със своя ярък и привлекателен цвят, който ще допълни вашата визия. Златистият обков на рамката придава допълнителна доза стил и елегантност, като я прави подходяща за различни събития и поводи.

Лещи и защита

Лещите на тези слънчеви очила са светли и имат градиентен ефект, който придава модерен вид и комфорт при носене. Светлите преливащи стъкла не само осигуряват стил, но и висока защита от слънчевите лъчи от категория 3 с UV 400. Това гарантира, че вашите очи са добре защитени дори при силна слънчева светлина, като ви позволява да се насладите на комфорт и ясно виждане във всяка ситуация.

Удобство и размери

С широчина на стъклото 57 мм, ширина на моста на носа 15 мм и дължина на рамката 145 мм, тези очила са проектирани да прилягат удобно към лицето ви. Широката рамка осигурява допълнителна защита от слънцето и придава на очилата екстравагантен вид.

Начин на употреба и съхранение

За да поддържате вашите слънчеви очила в отлично състояние, е важно да ги съхранявате в калъф, когато не ги носите. Почиствайте лещите редовно с мека кърпа и специален почистващ препарат за очила, за да ги запазите чисти и ясни.

Евтините слънчеви очила за дами в червено са перфектният избор за тези, които ценят комбинацията от стил, удобство и защита. Те не само предлагат модерна визия, но и гарантират оптимална защита на вашите очи от вредните слънчеви лъчи, като ви позволяват да се насладите на всяка минута на слънцето с увереност и комфорт.