Детска раница ракета в космоса за момче


  • Код на продукта:dra-0005
  • Наличност:В наличност

    • 23.90 лв

    • 27.90 лвБърза поръчка без регистрация
Напишете телефона си и ще се свържем с Вас за уточняване на доставката.Детска раница ракета в космоса за момче

Детска раница за момче с космонавт и ракета. 

Завладейте космоса с нашата невероятна детска раница за момчета, идеална за приключения в ясла и градина! Със своя уникален дизайн, включващ ракета и космически елементи, тази раница ще вдъхнови въображението на всеки малък космически пътник.

Раницата предлага два просторни джоба, които осигуряват удобен и лесен достъп до всички необходими вещи. В главния отделение може да се съберат храна, вода, смяна на дрехи и любими играчки, докато в допълнителния джоб могат да бъдат съхранени по-малки предмети като биберони, ключове или пъзели.

Изработена с внимание към детайла и издръжливостта, нашата раница за момчета е изработена от висококачествени материали, които осигуряват здравина и устойчивост на удари. Твърдата конструкция предпазва съдържанието от наранявания и удари, като същевременно предоставя стабилност при носене.

Удобството на детето е от съществено значение за нас, затова раницата е оборудвана с меки и регулируеми презрамки, които осигуряват комфорт и перфектно прилепване към раменете на детето. Така той може да се наслаждава на всяко пътешествие без дискомфорт.

С нашата детска раница за момчета с ракета и космос, всеки ден се превръща във вълнуващо космическо приключение, готово да покори безкрайния простор на въображението и далечните звезди!"

Подходяща е за ясла и градина.

Материя: текстил.

Удобна детска раница с външен джоб и уплътнение на гърба

Има дръжка в горната част и регулируеми презрамки.

Раницата има отделна дръжка за родителски контрол.

Размери:

Височина: 26 см

Ширина: 19 см

Дълбочина:10см

Тагове: детска раница, космонавт, момче