Blogs
Модни тенденции при слънчевите очила през 2023г.

Слънчевите очила са задължителен аксесоар при всеки човек. Те не само внасят допълнителен стил във вашата визия, но и предпазват очите ви от вредните слънчеви лъчи.

1. Слънчеви очила тип маска, щит.

През 2023 г. моделите се отличават с по-големи размери и по-изчистени линии.

Слънчевите очила тип щит са изключителен аксесоар. Стоят страхотно на всекиго .Ключът към стила на  очилата тип щит е да ги носите уверено.


2. Спортни слънчеви очила.

Спортните слънчеви очила са тук за постоянно. Тази тенденция при слънчевите очила набира популярност през последните години и вече е основна част от гардероба. Най-новите модели  на 2023 racer се отличават с класически обгръщащ стил с огромен и по-модерен профил. 


3. Класически черни слънчеви очила. 

От плажа до клуба-като цяло черните слънчеви очила са идеален аксесоар за всяка една ситуация. Класическите черни очила са универсални, вечно готини и никога не са скучни. Виждали сме всичко -от тънки метални рамки  до тъмни макси стъкла.

Всички черни слънчеви очила подхождат на всеки тоалет. Овърсайз  черните очила могат да се съчетаят с потник и маратонки . Може и да ги съчетаете с официално облекло , за да добавите нотка елегантност. 


4. Рамки тип котешко око. 

Кои слънчеви очила са неподвластни на времето?  Отговорът е класическите очила тип котешко око.

Рамките котешко око , първоначално известни като арлекинови, са вдъхновени от причудливите извивки на традиционните арлекинови маски. През 2023г. може да се съсредоточите към  изтънчени, елегантни линии. 

Слънчевите очила тип котешко око подхождат добре на  много форми на лицето. Ъгловите рамки котешко око подчертават по-острите черти на лицето и подчертават скулите, докато по-заоблените разновидности са подходящи за хората с по-меки черти.


5. Усъвършенстван дизайн " Бъбрек" тип "Авиатор" 

Една от тенденциите при слънчевите очила , която изглежда няма да се откаже : слънчеви очила тип авиатор. Ако някога се съмнявате коя форма слънчеви очила е на мода, може да разчитате на тази класика. 

Слънчевите очила в стил " бъбрек" или "авиатор" са икона на модата, коео може да се дължи на тяхното класическо ,но вълнуващо излъчване. Първоначално създадени от пилотите на ВСС на Сащ през 1930-те години, тези очила се отличават с големи , овални лещи и класическа метална рамка.

Физическият принцип , който стои в основата на слънчевите очила , е способността им да ни предпазват от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. Висококачествените слънчеви очила са проектирани така, че да блокират UV лъчите и да предотвратят попадането им в очите. 

Изборът на слънчеви очила също има връзка с формата на лицето и личните предпочитания. Стилът " бъбрек" обикновено се отнася до очила с по-широк долен край на рамката, което може да допълни окръжността на лицето. Ако обаче предпочитате класическия пилотски стил на "авиатор" те са отличен избор за подчертаване на финалните черти на лицето.

Модните тенденции се променят с времето но слънчевите очила " бъбрек" и "авиатор" са се превърнали във вечни класически модел. 

Разгледайте тук нашите модели: Мъжки Слънчеви очила

Blogs
Дамски официални чанти-клъч

Една от най-любимите чанти на жените е така нареченият клъч. Дамските чанти клъч са малки и стилни, подходящи за абитуриентски балове, сватби, кръщенета, рождени дни, партита, дискотеки и др. Поради неголемия си размер, те са удобни и лесни за носене. Вечерните чанти клъч са винаги актуални и се предлагат в различен дизайн, форма и цвят. Но нека да изберем най-подходящата за нас.
Малката вечерна дамска чанта.
Тя е класика в жанра. Ето защо всяко момиче трябва да притежава поне една такава в гардероба си. Подходяща е за всякакви парти визии или официални поводи.
Нека да разгледаме и най-актуалните цветове за тази година
Разгледайте всичките ни официални дамски чанти 
1.Сребриста дамска чанта клъч

Дамска чанта клъч тип плик в сребрист цвят със брокат по нея и дръжка за носене през рамо е един от най-предпочитаните цветове тази година.
Тя ще бъде един чудесен аксесоар за вашият тоалет и ще ви разкраси.
2.Вторият предпочитан цвят е златистият клъч.

С него вие просто ще заблестите. Красив дамски клъч в златист цвят с едри частици брокат.
3, Дамска официална чанта клъч тип плик в цвят пудра.

Официална дамска чанта тип клъч.
Подходяща е за различни поводи като абитуриентски бал, сватба, кръщене, рожден ден.
Цвят: Пудра, розов
Материя: Еко кожаБяла чанта клъч подходяща за сватба

Моделът се предлага с различни материи: Еко кожа, сатен , лак


Жителите и гостите на град Варна може да открият физическият ни магазин на адрес Д-р Пискюлиев 8 Blogs
Дамски шал- Блог

В навечерието на есента всички момичета започват да вадят и да пробват своите топли дрехи. Всеки иска да изглежда красив и можем да разнообразим образа си с нов шал. Закупуването на този аксесоар няма да изтощи много портфейла ви, но напълно ще промени вашата визия. Тук може да разгледате някой от нашите предложение за съчетание на шал, шапка и ръкавици за студените дни: кликни тук

Нека да разгледаме топ модели за сезон есен-зима 2022-2023г.

1.Зеленият цвят е един от модерните цветове тази година.

Дамски кашмирен шал в зелено.

2, Кашмирен шал на цветя в актуални за сезона цветове розово и сиво.

Дамски шал от памук и лен на котки.


4. Дамски кашмирен в преливащи цветове.