КОЛИЕ SWAROVSKI-BAROQUE КАПКА AB 16 mm


 • Код на продукта:6090/16-AB
 • Наличност:В наличност

  • 21.00 лв

  • 24.00 лвБърза поръчка без регистрация
Напишете телефона си и ще се свържем с Вас за уточняване на доставката.КОЛИЕ SWAROVSKI-BAROQUE КАПКА AB 16 mm

 1. Изкушение за всяко око: Дамското колие Swarovski в цвят Aurore Borealis е истинско произведение на изкуството, което ще впечатли със своята елегантност и блясък.

 2. Сияйна висулка от серията Baroque: Висулката на колието е от серията Baroque и разполага с назъбени краища на кристала, които добавят допълнителен ефект и блясък към бижуто.

 3. Омайност във всеки момент: Цветът на колието Aurore Borealis се променя според фона и светлината, което му придава омайна и загадъчна визия. Бялата основа се трансформира в магични оттенъци, които привличат вниманието.

Характеристики:

 1. Големина на кристала: 16 мм - Кристалът на колието е подходящ размер, който го прави подходящо за носене както за специални поводи, така и за ежедневието.

 2. Дължина на синджирът: 45 см - Идеалната дължина на синджира гарантира, че колието ще пасне перфектно и ще добави стил към всеки тоалет.

 3. Цвят: Aurore Borealis (северно сияние) - Белият цвят на колието се променя в зависимост от светлината и фона, предизвиквайки усещане за мистерия и очарование.

 4. Материал на обкова: Медицинска стомана в сребрист цвят - Бижуто е изработено от висококачествена медицинска стомана, която осигурява дълготрайност и устойчивост към износване.

 5. Сертификат за качество и автентичност: Всяко колие е снабдено със сертификат за качество и автентичност, гарантиращи изключителното качество и произход на бижуто.

Това дамско колие Swarovski в цвят Aurore Borealis е не просто аксесоар, а истинско произведение на изкуството, което може да бъде страхотен подарък за жена.

Колие Сваровски
Стил Ежедневен
Цвят на кристала AB
Дължина на синджира Медицинска стомана с родиево покритие
Материал на обкова 45 см

Тагове: 6090/16, ab, бял, колие